Machines

Uiteraard is het handig, en bij sommige producten noodzakelijk, om gebruik te maken van de floorboy of de woodboy. Deze verhuren en verkopen wij dan ook. Hiermee maakt u het behandelen van uw vloer een stuk eenvoudiger. 

Floorboy

 

Floorboy

De floorboywordt zowel professioneel als huishoudelijk gebruikt om vloeren te reinigen en te oliën. Ook voor het aanbrengen van de onderhoudsolie of voor het boenen is hij zeer geschikt. De aan/uit schakelaar bevindt zich in de handgreep.

 

Voordelen:

1. Het afwerken/onderhouden van uw vloer gaat een stuk sneller wanneer dit gebeurd met één van onze machines. Ook wordt er een stuk efficiënter gewerkt.
2. Het resultaat van u schuur- of onderhoudsbeurt zal een stuk beter zijn.
3. De machines maken het mogelijk voor een ieder  om de vloer te schuren en/of onderhouden

 

Woodboy

Woodboy

De woodboy is een multifunctionele machine, u kunt hiermee uw vloer zowel schuren als reinigen. Ook tussenschuren, polijsten en het verwijderen van tapijtresten kan worden gedaan met de woodboy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Button google buttem  offerte button    contact button

 

 

plankenhuis_haarlem

 

Voor uw aankopen in: Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Assendelft, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Saendelft, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zaandam, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg