• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Nadenlijm

Bij Schuur Niet Te Duur kunt u ook terecht voor verschillende merken nadenlijm.

De BD 10 nadenlijm van Blue Dolphin is een universele nadenlijm. Het is een oplosmiddelvrije vinyllijm op waterbasis die zeer geschikt is voor het verlijmen van messing- en groefverbindingen van prefabhouten vloeren of zwevende laminaatvloeren. Vanwege de uitstekende water- en warmtebestendigheid is het middele ook geschikt voor het verlijmen van badkamer vloeren, keuken werkbladen, ramen etc. De lijm heeft een D3 klasse weerstand volgens de norm DIN EN 204. Prijs: €6,95 per stuk.

Kerakoll SLC B3 Nadenlijm voor houten vloerdelen is geschikt voor het verlijmen van parket en houten vloerdelen met mes en groef verbinding. SLC B3 is verpakt in een handige afsluitbare flacon waarmee de lijm snel en moeiteloos in de juiste hoeveelheid aangebracht kan worden. SLC B3 nadenlijm kan worden toegepast op massief, lamelparket, mulitplanken, laminaatparket, vloerdelen met mes en groef verbinding. Prijs: €8,95 per stuk.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.