• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Reiniging Olie

Uiteraard moet een met olie afgewerkte/onderhouden vloer gereinigd worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer schoon blijft en dat vuil de vloer niet kan gaan aantasten. Binnen deze reiniging wordt er onderscheid gemaakt tussen reinigen en intensief reinigen. Het schoonmaken van de vloer wordt als reinigen gezien, dit dient naar behoefte meerdere malen per week te worden gedaan.

Intensief reinigen

Het intensief reinigen is bedoeld om de vloer te reinigen voordat de onderhoudslaag wordt aangebracht. Zo wordt een kale/geschuurde vloer eerst afgewerkt en dient hij vervolgens om de zoveel tijd onderhouden te worden met de onderhoudsolie. Voordat dit gebeurd wordt de vloer eerst intensief gereinigd. Om de twee weken wordt de vloer dan gereinigd met de periodieke reiniger.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.