• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Afwerking Lak

“Lage prijzen en hoge kortingen, wij hebben er lak aan” Prachtige duurzame laksoorten voor een ideale afwerking van uw houten vloer.

Mooie afwerking

Lak brengt het beste in uw vloer naar boven. Het is een duurzame en eenvoudige manier van onderhouden. De lakken van tegenwoordig worden door en door getest onder laboratoriumomstandigheden en in de professionele praktijk. Wij hebben voor u alle beste lakken op voorraad met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

AW Rigostep Skylt AW Rigostep Duo MattAW Rigostep Duo SatinAW Rigostep Seal

 

Het aanbrengen:
Het aanbrengen van lak is per lak verschillend. Wat voor elke lak hetzelfde is, is dat de vloer waarop de lak wordt aangebracht “kaal” moet zijn. Dit wil zeggen dat hij onbehandeld moet zijn of met de daarvoor bedoelde intensief reiniger “gestript” moet zijn.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.