• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Iedere onbewerkte houten vloer begint als een vloer die nog niet beschermt is tegen vuil en vlekken.

Daarom is het noodzakelijk dat hier een afwerklaag op wordt aangebracht. Deze afwerklaag kan bestaan uit hardwax, lak of olie.
Afwerking met hardwax zorgt voor een groter contrast in de plank waardoor het hout beter tot zijn recht komt. Ook is hardwax plaatselijk bij te werken, zodat krassen en beschadigingen makkelijk worden weggewerkt. De hardwax zorgt tevens voor een extra beschermlaagje op het hout. Wij hebben hardwaxen van Aquamarijn, Floorservice, Osmo, Rubio Monocoat etc.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden

Afwerking met lak kan ervoor zorgen dat u vloer een glanzende look krijgt. Wij hebben lakken van Rigostep, Bona etc. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten om u vloer op uw eigen manier af te werken.

Afwerking met olie zorgt voor een natuurlijk resultaat omdat de olie volledig in het hout trekt. Olie is een niet-glanzende afwerking en is makkelijk ter plaatse bij te werken. Wij hebben oliën van aquamarijn, Woca en Rubio monocoat etc.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.