• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Blue Dolphin Eco Hardwax Olie

Blue Dolphin Hardwax-Olie is een hoogwaardig product uit natuurlijke grondstoffen. Het product verlevendigt de natuurlijke structuur, verdiept de tinten van de behandelde ondergronden en schept een mat, belastbaar, vuil- en waterafstotend oppervlak die zeer krasbestendig is.

Door de open poriën structuur kan het hout blijven ademen. Voor een efficiënte, tijdbesparende oppervlakte behandeling van alle penetreerbare hout- en kurkvloeren, platen op houtbasis – zoals Sterling OSB-platen – in binnenruimtes.

Geschikt als grondlaag en als afwerklaag. Ideaal als eindbehandeling / afwerking voor Blue Dolphin Kleurolie producten. Voor tropische houtsoorten is Blue Dolphin Eco Hardwax-olie beter geschikt.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.