• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Onderhoud met olie

Uiteraard dient uw vloer onderhouden te worden om mooi te blijven. Dit is mogelijk met onderhoudsolie. De nieuwe laag onderhoudsolie zorgt weer voor bescherming en voor behoud van de natuurlijke look. Voordat deze onderhoudsolie kan worden aangebracht dient de vloer eerst intensief gereinigd te worden.

Assortiment

Wij hebben onderhoudsolieën van Aquamarijn, Floorservice, Rubio Monocoat, Woca. Tevens hebben wij ook de Aquamarijn Revol 30 en de Woca Oil Refresher.

Bescherm uw vloer

Wacht niet te lang met het aanbrengen van een nieuwe laag olie op uw houten vloer. Tijdig en op de juiste wijze aanbrengen van een nieuwe olielaag verlengt de levensduur van uw vloer en de vloer ziet er ook gewoon weer mooier uit.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.