• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Reiniging lak

Dankzij de aangebrachte laklaag heeft uw vloer een goede beschermlaag gekregen. Deze beschermlaag dient te worden gereinigd met een daarvoor geschikt reinigingsmiddel. Binnen deze reiniging wordt er onderscheid gemaakt tussen reinigen en intensief reinigen.

Reinigen en strippen

Het schoonmaken van de vloer wordt als reinigen gezien, dit dient naar behoefte meerdere malen per week te worden gedaan. Het intensief reinigen, ook wel strippen genoemd, dit wordt gedaan om vervolgens de onderhoudende laag weer te kunnen aanbrengen.

Informatie

U bent uiteraard van harte welkom in de showroom voor uitleg en informatie. Wij kunnen u aan de hand van voorbeelden laten zien hoe u het beste uw vloer kunt reinigen.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.