• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Reiniging Hardwax

 
Zoals iedere vloer moet een met hardwax afgewerkte vloer ook gereinigd worden. In reinigen worden twee groepen verdeeld, de intensieve reinigers en de periodieke reinigers. Intensief reinigen dient te gebeuren voordat het onderhoud plaatsvindt. Dus als voorbeeld: Eerst wordt de Aquamarijn Waxol 100 aangebracht als afwerking, vervolgens is er na verloop van tijd een onderhoudsbeurt nodig. In dit geval dient de vloer eerst intensief gereinigd te worden met Aquamarijn Clien-S om vervolgens de kunnen worden onderhouden met Aquamarijn Waxol 60. Het periodieke reinigen, wat gemiddeld één keer per twee weken nodig is dient te worden gedaan met Aquamarijn Clien-R.

Intensief reinigen

Voor intensief reinigen hebben wij merken als Aquamarijn en Rubio Monocoat.

Voor periodiek reinigen hebben wij merken als Aquamarijn, Floorservice, Osmo, Rubio Monocoat. Tevens hebben wij ook de Rubio Monocoat Surface Care.

Intensief reinigen

RN Aquamarijn Clien-S    RN Rubio Monocoat Cleaner  


Periodiek reinigen

RN Aquamarijn Clien-R   RN Floorservice Parketreiniger     RN Osmo Wisch-Fix                      RN Rubio Monocoat Surface Care

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.