Afwerking Lak

“Lage prijzen en hoge kortingen, wij hebben er lak aan”

Lak brengt het beste in uw vloer naar boven. Het is een duurzame en eenvoudige manier van onderhouden. De lakken van tegenwoordig worden door en door getest onder laboratoriumomstandigheden en in de professionele praktijk. Wij hebben voor u alle beste lakken op voorraad met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.


Rigostep Skylt Ultramatt    Rigostep Duo Matt  Rigostep Duo Satin   RigoStep Seal lak

 

 

Het aanbrengen:
Het aanbrengen van lak is per lak verschillend. Wat voor elke lak hetzelfde is, is dat de vloer waarop de lak wordt aangebracht “kaal” moet zijn. Dit wil zeggen dat hij onbehandeld moet zijn of met de daarvoor bedoelde intensief reiniger “gestript” moet zijn.

 

Buttems  google buttem  offerte buttem  contact buttem

 

plankenhuis_haarlem
Voor uw aankopen in: Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Assendelft, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Saendelft, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zaandam, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.