Referenties

Op deze pagina vindt u de recensies die zijn achtergelaten door onze klanten.

Bram Schreuder
Ik ben zeer tevreden over de Floorboy die wij van jullie gehuurd hebben. Het is makkelijk om te gebruiken en het eindresultaat is perfect. Kortom; een top service en product van Schuur Niet Te Duur!

Familie van Overeem
Wij willen jullie graag bedanken voor het advies wat wij van jullie kregen over onze laminaten vloer. Het was een fijn gesprek en door de expertise wisten jullie precies welk product ik moest gebruiken. Bedankt!

Robert Van Den IJssel
Nogmaals bedankt. Uitstekende nadenlijm en masterolie gekocht voor mijn vloer.

Berry Schippers
Goed gebruik gemaakt van de Woodboy met als eindresultaat een mooi egaal geschuurde vloer. Prima prijs voor het gebruiken van zo’n apparaat.

 


Het team van Schuur Niet Te Duur is onlangs een lange avond bijgeschoold op het gebied van lak en olie. Hierdoor kunnen wij u nog beter van het juiste olie, lak of schoonmaak advies voorzien! Dank Han!

schuur-niet-te-duur-workshop


Recent heeft Schuur Niet te Duur een prachtige visgraat vloer gelegd bij een klant in Amsterdam. Dankzij de producten van Schuur Niet te Duur hebben wij ervoor gezorgd dat de vloer prachtig en professioneel gelakt én afgewerkt is. Hierdoor is de vloer nog meer duurzaam en zijn krassen niet snel zichtbaar. Alle producten die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en onze monteurs voor echt vakmanschap bij het leggen en onderhouden van uw houten vloer.

visgraat-vloer-amsterdam-plankenhuis-haarlem-goedkoop