Reiniging Olie

Reiniging Olie

Uiteraard moet een met olie afgewerkte/onderhouden vloer gereinigd worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer schoon blijft en dat vuil de vloer niet kan gaan aantasten. Binnen deze reiniging wordt er onderscheid gemaakt tussen reinigen en intensief reinigen. Het schoonmaken van de vloer wordt als reinigen gezien, dit dient naar behoefte meerdere malen per week te worden gedaan.

Het intensief reinigen is bedoeld om de vloer te reinigen voordat de onderhoudslaag wordt aangebracht. Zo wordt een kale/geschuurde vloer eerst afgewerkt en dient hij vervolgens om de zoveel tijd onderhouden te worden met de onderhoudsolie. Voordat dit gebeurd wordt de vloer eerst intensief gereinigd. Om de twee weken wordt de vloer dan gereinigd met de periodieke reiniger.

 

 


Button google buttem  offerte button  contact button

plankenhuis_haarlem

Voor uw aankopen in: Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Assendelft, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Saendelft, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zaandam, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg